Daune auto - Despagubiri RCA-CASCO

Masina dvs. a suferit daune si nu stiti ce sa faceti? Veniti la Top Lac Auto Service

Cazul 1: Am fost implicat intr-un accident si sunt nevinovat

In cazul in care ati fost implicat intr-un accident rutier si sunteti nevinovat, Top Lac Auto va ofera toate informatiile si serviciile de care aveti nevoie:

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie la cererea dvs. un consilier ce va va insoti la centrul de daune pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
Oferim la solicitarea dvs. tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La cererea dvs. ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La solicitarea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

Sunt vinovat de producerea accidentului rutier

Cazul 2: In cazul in care aveti o asigurare de tip CASCO, veti beneficia in mod gratuit de toate serviciile de mai sus, Top Lac Auto Service colaborand in mod direct cu toate societatile de asigurari.

Cazul 3: In cazul in care nu aveti o asigurare CASCO, ci doar una de tip RCA si sunteti vinovat de producerea accidentului rutier, Top Lac Auto Service va ofera servicii de reparatie la preturi foarte accesibile. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon 031.005.0005.

Pasi de urmat in caz de accident auto:

 • Sunati la numarul de telefon 031.005.0005 / 0758.110.003 (NON-STOP) pentru a stabili o programare cu consilierii Top Lac
 • La cererea dvs. un consilier Top Lac Auto Service va va ajuta sa intocmiti declaratia amiabila si dosarul de daune
 • Dupa ce toate actele au fost intocmite, masina dvs va intra in reparatii in regim de urgenta
 • Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si al dotarilor performante, Top Lac Auto Service este Centru de Constatare a Daunelor Auto Generali si Groupama.

  Top Lac Auto Service ofera o gama larga de servicii auto pentru orice tip de autovehicul precum tinichigerie, mecanica auto, electrica si diagnoza, vopsitorie auto, servicii de detailing si cosmetica auto, fiind un service auto agreat in Bucuresti de societatile de asigurare precum Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom, Gothaer, Credit Europe, asadar Top Lac vine in ajutorul victimelor unui accident rutier sa intocmeasca dosarele de daune si sa efectueze reparatia cu plata prin decontare directa de catre societatea de asigurare la care soferul vinovat detine o polita RCA. In cazul in care dvs. sunteti vinovat de producerea accidentului rutier, aveti nevoie de o asigurare Casco la una din urmatoarele societati de asigurare Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom, Gothaer, Credit Europe pentru reparatia masinii in service-ul nostru cu decontare directa si rapida.

  Decontarea directa scuteste persoana care solicita remedierea daunelor auto pe baza unei polite RCA sau CASCO, de a plati personal reparatia autoturismului, achitarea facandu-se direct de catre societatea de asigurari.

  La cererea dvs. Top Lac Auto Service este in masura sa va ofere GRATUIT consiliere prin telefon 031.005.0005 in relatia cu orice societate de asigurari si decontarea operatiunilor de reparatie (reparatii tinichigerie, reparatii vopsitorie etc.) direct cu acestea.

  In cazul in care se apeleaza la un service auto precum TOP LAC AUTO SERVICE agreat de majoritatea societatilor de asigurari, aveti urmatorul avantaj major: despagubiri RCA/despagubiri CASCO sigure si rapide. TOP LAC AUTO SERVICE are experienta a 20 ani de activitate si decontari cu toate societatile de asigurari pentru daune din accident pe RCA sau CASCO.

  La cererea dvs. TOP LAC AUTO SERVICE ofera in cazul in care ati fost implicat intr-un accident rutier, cele mai avantajoase servicii de consiliere daune auto pentru deschiderea dosarului de daune. Preluam masina in stare accidentata si o livram gata reparata, ocupandu-ne de toate formalitatile.

  Daca doriti sa beneficiati de despagubiri RCA si CASCO, reparatii auto pe CASCO rapide de la asiguratorii auto si o masina care sa arate si sa se conduca cel putin la fel de bine ca inainte de accident, alegeti TOP LAC AUTO SERVICE din Bd. Timisoara, NR. 179, Sector 6, Bucuresti.

  Aveti o dauna auto?
  Cum va putem ajuta?

  Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

  * Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

  Va vom raspunde in cel mai scurt timp!