Daune auto - Despagubiri RCA-CASCO

Masina dvs. a suferit daune si nu stiti ce sa faceti? Veniti la Top Lac Auto Service

Cazul 1: Am fost implicat intr-un accident si sunt nevinovat

In cazul in care ati fost implicat intr-un accident rutier si sunteti nevinovat, Top Lac Auto va ofera toate informatiile si serviciile de care aveti nevoie:

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie la cererea dvs. un consilier ce va va insoti la centrul de daune pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
Oferim la solicitarea dvs. tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La cererea dvs. ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La solicitarea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

Sunt vinovat de producerea accidentului rutier

Cazul 2: In cazul in care aveti o asigurare de tip CASCO, veti beneficia in mod gratuit de toate serviciile de mai sus, Top Lac Auto Service colaborand in mod direct cu toate societatile de asigurari.

Cazul 3: In cazul in care nu aveti o asigurare CASCO, ci doar una de tip RCA si sunteti vinovat de producerea accidentului rutier, Top Lac Auto Service va ofera servicii de reparatie la preturi foarte accesibile. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon 031.005.0005.

Pasi de urmat in caz de accident auto:

 • Sunati la numarul de telefon 031.005.0005 / 0758.110.003 (NON-STOP) pentru a stabili o programare cu consilierii Top Lac
 • La cererea dvs. un consilier Top Lac Auto Service va va ajuta sa intocmiti declaratia amiabila si dosarul de daune
 • Dupa ce toate actele au fost intocmite, masina dvs va intra in reparatii in regim de urgenta
 • De ce Top Lac Auto Service?

  Standardele de calitate a serviciilor si de selectie a produselor utilizate determina, in mare masura, gradul de satisfactie a clientilor. Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate. De aceea, reusim mereu sa aducem un zambet pe fata fiecarui client din portofoliul nostru.

  "TOPLAC m-a salvat de dependenta de reprezentanta TOYOTA NORD! La ei se poate face atat constatarea cat si reparatia masinii. Sunt proceduri si constatari efectuate separat de personalul autorizat de asigurator si de personalul TOPLAC. Ca femeie am apreciat foarte mult ajutorul si sprijinul acordat. Mi-a inlocuit si vopsit bara spate+aripa spate, stop spate, corectare zgarieturi de chei, lasate de "prieteni" in parcare si mi-a pregatit-o de iarna.Totul a fost fara repros si la preturi care combat orice concurenta. Recomand cu caldura toata echipa, care te asista de cand intri cu masina pe poarta si pana pleci. Sunt o echipa de profesionisti care ofera servicii cu mult peste cei de la reprezentanta TOYOTA. Practic ei ofera SERVICII LA CHEIE: aduci masina in service, se semneaza contractul de prestari servicii si la final pleci cu masina. Multumesc ca m-ati salvat in pragul Craciunului! La multi ani si Sarbatori fericite!" – Petruta E. – Toyota – 13.12.2017

  "Cea mai buna experienta a mea din statistica ultimilor 10 ani, in relatia client ( proprietar de autoturism ) --- service auto. Felicitari intregii echipe si managementului. Masina data la schimb pe durata reparatiei reprezinta un mare avantaj. Ofer 5 * acestei firme si experientei avute cu ei." – Tiberiu S. – Ford – 08.12.2017

  "TOP LAC mi-a reparat masina!!! Kudos echipei de profesionisti pentru dorinta de a face o treaba buna, intr-un timp rezonabil. Multumesc!" – Alexandru R. – LOGAN MCV 2 – 25.11.2017

  "La început am fost putin sceptic din cauza experientelor anterioare cu alte service-uri însa, la final, nu am avut ce comenta. Am avut masina la schimb pe durata reparatiei pe gratis, iar la final reparatia masinii pot sa spun ca a fost de nota 10. Masina mi-a fost predata spalata si curatata iar reparatia(bara spate vopsita+spoiler spate schimbat + aripa spate vopsita) a fost fara repros. Recomand cu incredere! " – Alex R. – Audi A5 – 23.11.2017

  "Masina a iesit impecabil. Corectitudine, profesionalism, rapoditate. Voi aplela mereu la voi asa cum am facut-o de 8 ani incoace. Va recomand cu drag tuturor!!! " – Andrei S. – Megane III GT – 02.11.2017

  Vezi mai multe testimoniale

  Aveti o dauna auto?
  Cum va putem ajuta?

  Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

  * Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

  Va vom raspunde in cel mai scurt timp!