Constatare si Reparatii Daune Auto – Decontare Directa cu Allianz-Tiriac, Generali, Uniqa, Groupama. Preluarea decontarii reparatiilor de catre Top Lac Auto Service pentru politele RCA si CASCO incheiate la Euroins, Asirom, City Insurance, Grawe, Garanta, Gothaer.

Non-Stop

Call Center: *9911 | 0758.110.002 | 031.005.0005

Masina dvs. a suferit daune si nu stiti ce sa faceti? Aveti nevoie de ajutor pentru constatarea si solutionarea daunelor sau doriti informatii despre cel mai apropiat sediu al Politiei Rutiere pentru accidente usoare? Sunati la 031.005.0005!

Cazul 1: Am fost implicat intr-un accident si sunt nevinovat

Conform legislatiei RCA in vigoare, in calitate de asigurat, aveti dreptul de a efectua reparatia la orice unitate reparatoare care functioneaza in conditiile legii, indiferent daca aceasta se afla sau nu pe lista service-urilor cu care societatea de asigurare are incheiate conventii de colaborare. (Sursa: Art. 6, alin 8) din Legea nr. 132/2017)

Efectuam reparatii pentru daune auto din 1995 si oferim clientilor nostri consiliere gratuita pentru remedierea daunelor, de la deschiderea dosarului de dauna, remedierea daunelor, si pana la inchiderea dosarului.

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si dotarilor performante, Top Lac Auto Service este Centru de Constatare Daune Auto pentru polite RCA incheiate la Allianz-Tiriac si Groupama si Centru de Autoconstatare Daune Auto pentru polite CASCO Allianz-Tiriac si Generali.

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap, de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier care va va oferi toate informatiile necesare pentru intocmirea dosarului de constatare a daunei.
Masina La Schimb GRATUIT
La cererea dvs., veti primi, gratuit, o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
3 Unitati Reparatoare: Militari, Cotroceni, Pipera - Acces Rapid Si Facil La Service
In functie de zona in care va aflati, puteti alege unitatea de service cea mai apropiata de dvs. pentru efectuarea reparatiilor. Top Lac Auto Service are trei puncte de lucru:
  • Militari: Bd. Timisoara Nr 179 Sector 6 Bucuresti
  • Cotroceni: Bd. Timisoara Nr 8-10 Sector 6 Bucuresti
  • Pipera: Sos. Pipera-Tunari, Nr.1, Voluntari, jud. Ilfov.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv, si, din acest motiv, oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura / Preluarea Decontarii Reparatiilor
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu companiile de asigurari Allianz-Tiriac, Generali, Uniqa, Groupama, Omniasig (NU trebuie sa platiti factura de reparatie). In plus, ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Euroins, City Insurance, Asirom, Grawe, Gothaer, Garanta (COST ZERO pentru CLIENT).
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.

Sunt vinovat de producerea accidentului rutier

Cazul 2: In cazul in care aveti o asigurare de tip CASCO, veti beneficia in mod gratuit de toate serviciile de mai sus.

Cazul 3: In cazul in care nu aveti o asigurare CASCO, ci doar una de tip RCA si sunteti vinovat de producerea accidentului rutier, Top Lac Auto Service va ofera servicii de reparatie la preturi foarte accesibile. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon 031.005.0005.

Pasi de urmat in caz de accident auto:

  • Sunati la numarul de telefon 031.005.0005 / 0758.110.002 (NON-STOP) pentru a stabili o programare cu consilierii Top Lac;
  • La cererea dvs. un consilier Top Lac Auto Service va va ajuta sa intocmiti declaratia amiabila si dosarul de daune;
  • Dupa ce toate actele au fost intocmite, masina dvs va intra in reparatii in regim de urgenta (COST ZERO pentru client).

De ce Top Lac Auto Service?

  • Suntem prezenti pe piata auto inca din 1995.
  • Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate.
  • Oferim servicii complete de remediere a daunelor si ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Euroins.

Ce spun clientii nostri

"Sunt bucuros ca i-am ales. Ii recomand pentru calitate si promptitudine." – Florin S. – - – 04.07.2018

"Multumesc intregii echipe Top Lac din Bd. Cotroceni, cat si din Bd. Timisoarei. Am beneficiat de serviciii de inalta calitate si promptitudine. Personalul profesionist, disponibil si serviciile de exceptie. Recomand cu caldura. " – Andronica C. – Renault – 03.07.2018

"Multumesc echipei pentru promptitudine si profesionalism. In doar 5 zile masina a fost ca noua. Voi recomanda cu siguranta serviciile oferite de TopLacAuto Service Cotroceni, sediul din Blvd.Timisoara nr.8. O surpriza foarte placuta in "vremurile de acum"." – Cristina L. – Skoda – 26.06.2018

"Am fost placut impresionat de solicitudinea si profesionalismul echipei manageriale si tehnice, iar lucrarea executata a fost de cea mai buna calitate. Am beneficiat si de o masina la schimb pe toata durata reparatiei si totul a decurs o.k. Recomand si altor posesori auto cu probleme tehnice de rezolvat sa se adreseze cu toata increderea acestori specialisti. P.S. - am lasat fotografia la domnul care mi-a predat masina la receptie. " – Dragos C. – Ford – 22.06.2018

"In primul rand, vreau sa multumesc echipei manageriale pentru corectitudine si devotament. In al doilea rand, aduc multumiri echipei tehnice pentru seriozitate si promptitudine. Chiar daca am fost sceptic la inceput, acum v-o recomand cu placere si pe o scara de la 1 la 10 acord nota cea mai mare...10. Bravo tuturor angajatilor." – Dan Marius C. – Skoda – 20.06.2018

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!