Daune City Insurance – Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUITAveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune City Insurance pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

TOP LAC AUTO SERVICE are contract cu decontare directa cu societatea de asigurare City Insurance, astfel apeland la service-ul nostru in cazul in care ati fost victima unui accident rutier sau aveti incheiata o polita de asigurare auto CASCO la City Insurance si aveti nevoie de anumite reparatii auto, beneficiati de numeroase avantaje precum: reparatii de calitate efectuate sub garantie, lucrari de tinichigerie/vopsitorie auto cu decontare directa si rapida de catre societatea de asigurari City Insurance, iar la cererea dvs. va oferim tractare gratuita, masina la schimb, si consiliere daune.

In calitate de beneficiar al unei polite RCA sau CASCO City Insurance, aveti dreptul in cazul unei daune auto sa mergeti si sa va reparati masina in cadrul unui service auto agreat City Insurance, precum TOP LAC AUTO SERVICE, unde calitatea reparatiilor corespunde cu normele cerute de catre constructor si se utilizeaza piese de origine pentru performanta si siguranta autovehiculului dvs.. Dreptul de a va alege service-ul unde sa va reparati masina este al dvs.!

In plus, la cererea dvs. TOP LAC AUTO SERVICE va asigura servicii de consiliere daune, asistenta 24h/24h, 7 zile din 7 la tel. 031.005.0005. Nu ezitati sa ne contactati!

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!