Daune Euroins – Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune Euroins pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

In cazul in care ati avut o dauna auto in mers, in stationare sau ati fost implicat intr-un accident rutier:

  • TOP LAC AUTO SERVICE va ofera, la cererea dvs., asistenta rutiera GRATUIT 24/7 la nr. de telefon 031.005.0005, consiliere in relatia cu societatea de asigurari Euroins
  • TOP LAC AUTO SERVICE – service Euroins daune – la solicitarea dvs. va programeaza la societatea de asigurari Euroins pentru constatarea si realizarea dosarului de daune auto
  • La cererea dvs., TOP LAC AUTO SERVICE va ajuta in intocmirea dosarului de daune auto Euroins, verificand daca absolut toate partile avariate ale autovehiculului au fost propuse corespunzator, in vederea obtinerii actului constatator emis de societatea de asigurari Euroins
  • TOP LAC AUTO SERVICE va ajuta cu reparatia masinii dvs. intr-un timp minim pe baza unei polite RCA sau CASCO, fiind un service auto agreat de Euroins, care are decontare directa si rapida cu aceasta societate de asigurari.

Daca va aflati intr-o astfel de situatie neplacuta si vreti sa va reparati masina in baza unui RCA sau CASCO Euroins, TOP LAC AUTO SERVICE va asteapta la sediul din Bd. Timisoara Nr 179, Sector 6, Bucuresti pentru repararea autovehicului.

Avantajele apelarii la un service agreat de Euroins sunt urmatoarele:

  • pagubitul nu va trebui sa suporte cheltuiala pe banii proprii
  • puteti ridica autoturismul din service fara a astepta decontarea serviciilor de catre asigurator

In cadrul service-ului TOP LAC AUTO SERVICE, veti beneficia de lucrari de calitate si reparatii auto pe RCA si CASCO si va veti bucura de profesionalismul si experienta in domeniu a angajatilor, lucrarile de reparatii auto realizandu-se in cele mai bune conditii, cu dotarile necesare.

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!