Daune Generali – Centru de Constatare pentru Daune Auto

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si dotarilor performante, Top Lac Auto Service este Centru de Constatare a Daunelor Auto Generali. Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati call center-ul nostru la numarul 031.005.0005.

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Programare Constatari si Consiliere NON-STOP – Sunati acum la 031.005.0005
Va programam rapid pentru constatarea daunelor auto la sediul nostru si pentru deschiderea si solutionarea dosarelor de daune. Va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Va punem la dispozitie un consilier personal pentru intocmirea dosarului de constatare la sediul nostru.
Tractare GRATUITA
La cererea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La cererea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

Aveti asigurarea RCA si/sau CASCO la Generali si va regasiti intr-una din situatiile urmatoare: ati fost implicat intr-un accident, masina dvs. este nedeplasabila, ati gasit masina lovita in parcare? In acest caz, puteti efectua constatarea daunei si reparatia autoturismului la TOP LAC AUTO SERVICE – Centru de Constatare si service auto partener Generali.

TOP LAC AUTO SERVICE deruleaza o excelenta colaborare cu societate de asigurare Generali, va asiguram calitate lucrarilor efectuate, decontare directa si rapida si prioritate pentru serviciile si reparatiile auto efectuate pe baza politelor de asigurare. In plus, va puteti ridica masina din service imediat dupa reparatie, fara a astepta despagubirea daunei de catre Generali.

Noi va oferim consiliere si suport la orice ora! Serviciul nostru de asistenta rutiera functioneaza zilnic 24/7. Un consilier din domeniul daunelor auto va sta la dispozitie informandu-va pas cu pas tot ce aveti de facut. TOP LAC AUTO SERVICE va ofera GRATUIT servicii de asistenta rutiera 24/7 la telefon 031.005.0005. Nu ezitati sa ne contactati!

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!