Daune Groupama - Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si al dotarilor performante, Top Lac Auto Service este Centru de Constatare a Daunelor Auto Groupama. Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati call center-ul nostru la numarul 031.005.0005.

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Programare Constatari si Consiliere NON-STOP – Sunati acum la 031.005.0005
Va programam rapid pentru constatarea daunelor auto la sediul nostru si pentru deschiderea si solutionarea dosarelor de daune. Va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Va punem la dispozitie un consilier personal pentru intocmirea dosarului de constatare la sediul nostru.
Tractare GRATUITA
La cererea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La cererea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

Sunteti victima unui accident de circulatie iar vinovatul producerii accidentului are o polita de asigurari RCA la Groupama Asigurari, sau ati incheiat o polita de asigurare auto CASCO la Groupama Asigurari si aveti nevoie de anumite reparatii auto, TOP LAC AUTO SERVICE va ofera servicii de reparatii auto cu decontare directa pentru daune auto cu societatea de asigurari Groupama.

TOP LAC AUTO SERVICE este Centru Constatare Daune Auto si service auto partener GROUPAMA ce va ofera GRATUIT servicii de consiliere daune si va ajuta sa intocmiti dosarul de daune, urmand apoi efectuarea reparatiei la service-ul nostru cu plata prin decontare directa si rapida. Alegeti service-ul TOP LAC AUTO SERVICE, situat in Bd. Timisoara, Nr. 179, Sector 6, Bucuresti si beneficiati de despagubiri RCA si Casco foarte rapide, precum si alte reparatii auto pe Casco rapide. Locul in care alegeti sa va reparati masina in caz de accident este optiunea dvs. si nu poate fi impusa de societatea de asigurari. Alegeti sa va reparati autoturismul la un service auto partener cu societatea de asigurari Groupama si veti avea satisfactia unor lucrari efectuate corect si rapid.

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!