Daune Omniasig - Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune Omniasig pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

In cazul unui accident sau a altui eveniment neplacut, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la societatea de asigurari Omniasig si sa constatati dauna. Dupa constatarea daunei, puteti veni cu masina la TOP LAC AUTO SERVICE - service partener Omniasig Daune pentru a beneficia de reparatia autovehiculului in cel mai scurt timp pe baza unei polite RCA sau CASCO emisa de Omniasig.

De ce sa alegeti TOP LAC AUTO SERVICE – service-ul la care sa veniti cu masina pentru repararea acesteia in baza unei polite RCA si CASCO emisa de societatea de asigurari Omniasig?

  • Suntem o echipa dornica de provocari in privinta operatiunilor de reparatii auto cu decontare directa de catre societatea de asigurari Omniasig;
  • Toate utilajele noastre intrunesc toate normele de calitate, mediu si siguranta necesare acestei activitati si impuse de normele din Comunitatea Europeana
  • La cererea dvs., se ofera masina la schimb, timp in care masina dvs. se afla in service-ul nostru pentru reparatii auto, tinichigerie, vopsitorie etc.
  • La solicitarea dvs., va oferim servicii de tractare a autoturismului avariat
  • La cererea dvs., va oferim consiliere pentru intocmirea dosarului de daune auto + obtinerea aprobarii deschiderii dosarului de daune
  • Returnarea in cea mai buna conditie fizica si functionala a masinii reparate la locul si ora dorite de dvs.

TOP LAC AUTO SERVICE deconteaza direct cu societatea de asigurari Omniasig si ofera certitudinea unor reparatii auto de calitate intr-un timp minim.

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!