Centru de Constatare si Autoconstatare pentru Daune Auto Allianz-Tiriac

Non-Stop

Call Center: *9911 | 0758.110.002 | 031.005.0005

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si dotarilor performante, Top Lac Auto Service este Centru de Constatare a Daunelor Auto Allianz Tiriac. In plus, pentru a scurta perioada alocata solutionarii dosarelor de dauna, incepand cu data de 15.04.2017, pentru reparatiile care nu depasesc 3000 lei (TVA inclus) si care se efectueaza exclusiv in service-ul nostru, beneficiati de serviciul de autoconstatare. Autoconstatarile sunt valabile pentru daunele care nu au fost inca avizate la Allianz Tiriac si exclusiv pentru avarii remediate pe baza politelor CASCO incheiate la Allianz Tiriac. Serviciul nu este disponibil pentru reparatii CASCO cu regres pe RCA. Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati call center-ul nostru la numarul 031.005.0005.

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Programare Constatari si Consiliere NON-STOP – Sunati acum la 031.005.0005
Va programam rapid pentru constatarea daunelor auto la sediul nostru si pentru deschiderea si solutionarea dosarelor de daune. Va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT Aveti consilier personal pentru daune!
Va punem la dispozitie un consilier personal pentru intocmirea dosarului de constatare la sediul nostru.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

De ce Top Lac Auto Service?

  • Suntem prezenti pe piata auto inca din 1995.
  • Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate.
  • Oferim servicii complete de remediere a daunelor si ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Allianz-Tiriac.

Ce spun clientii nostri

"Sunt bucuros ca i-am ales. Ii recomand pentru calitate si promptitudine." – Florin S. – - – 04.07.2018

"Multumesc intregii echipe Top Lac din Bd. Cotroceni, cat si din Bd. Timisoarei. Am beneficiat de serviciii de inalta calitate si promptitudine. Personalul profesionist, disponibil si serviciile de exceptie. Recomand cu caldura. " – Andronica C. – Renault – 03.07.2018

"Multumesc echipei pentru promptitudine si profesionalism. In doar 5 zile masina a fost ca noua. Voi recomanda cu siguranta serviciile oferite de TopLacAuto Service Cotroceni, sediul din Blvd.Timisoara nr.8. O surpriza foarte placuta in "vremurile de acum"." – Cristina L. – Skoda – 26.06.2018

"Am fost placut impresionat de solicitudinea si profesionalismul echipei manageriale si tehnice, iar lucrarea executata a fost de cea mai buna calitate. Am beneficiat si de o masina la schimb pe toata durata reparatiei si totul a decurs o.k. Recomand si altor posesori auto cu probleme tehnice de rezolvat sa se adreseze cu toata increderea acestori specialisti. P.S. - am lasat fotografia la domnul care mi-a predat masina la receptie. " – Dragos C. – Ford – 22.06.2018

"In primul rand, vreau sa multumesc echipei manageriale pentru corectitudine si devotament. In al doilea rand, aduc multumiri echipei tehnice pentru seriozitate si promptitudine. Chiar daca am fost sceptic la inceput, acum v-o recomand cu placere si pe o scara de la 1 la 10 acord nota cea mai mare...10. Bravo tuturor angajatilor." – Dan Marius C. – Skoda – 20.06.2018

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!