Top Lac Auto Service este din nou Centru de Constatare a Daunelor Auto Allianz Tiriac

Incepand cu data de 30.01.2017, Top Lac Auto Service a redevenit Centru de Constatare a Daunelor Auto pentru compania de asigurari Allianz Tiriac pentru polite RCA si CASCO. Constatarile se efectueaza de catre inspectorii Allianz Tiriac la sediul Top Lac Auto Service din Bulevardul Timisoara, Nr. 179, Sector 6, Bucuresti , de luni pana vineri, intre orele 09:00-16:00.

In perioada 2008-2015, Top Lac Auto Service a fost Centru de Constatare Allianz Tiriac, iar din data de 30.01.2017 a redevenit Centru de Constatare a daunelor auto pentru aceeasi companie. Din august 2016, service-ul este Centru de Constatare a Daunelor Auto si pentru companiile de asigurari Generali pentru asigurari CASCO si Groupama pentru polite RCA si CASCO.

Service-ul asigura clientilor consiliere gratuita non-stop in caz de daune auto la numerele de telefon 031.005.0005 ?i 0758.110.002. Datorita serviciului de consiliere, remedierea daunelor este rapida, fara situatii neplacute si consumatoare de timp. Clientii care vin in service in vederea programarii pentru constatare beneficiaza de o analiza suplimentara detaliata a avariilor, diminuand timpul de reparatie si stationare a masinilor in service.

Avizarea daunelor si programarea pentru constatare se realizeaza on-line de catre un consilier Top Lac Auto Service. Clientii sunt informati si notificati prin email si/sau sms cu privire la data si ora programarii si sunt asteptati ulterior la service pentru realizarea constatarii.

In cadrul vizitei pentru constatare, clientii sunt consiliati pentru a accelera pregatirea dosarului de dauna. Dupa obtinerea notei de constatare, se deschide dosarul de dauna si fiecarui client i se aloca un devizier cu care va pastra legatura pe durata reparatiilor. Daca avariile nu necesita piese de schimb, masinile intra in reparatie imediat, iar daca sunt necesare piese, clientii pot lasa masina in service sau pot reveni cu masina in momentul in care sunt pregatite toate piesele necesare pentru reparatie.

Pentru programarea constatarii, sunt necesare urmatoarele documente: talon, buletin, permis de conducere, CUI (daca proprietarul masinii este firma), CNP (daca proprietarul este persoana fizica), constatarea amiabila pentru politele RCA (daca este cazul) sau documentele emise de catre Politie (Proces verbal de constatare si/sau Anexa 2 - pentru accidentele soldate cu vatamare corporala).

In momentul constatarii, soferii trebuie sa prezinte urmatoarele documente: talon, buletin, permis de conducere, imputernicire semnata si stampilata (daca proprietarul masinii este firma sau daca masina e achizitionata in leasing), procura notariala (daca proprietarul masinii este persoana fizica si deleaga o alta persoana sa vina la constatare sau certificat de casatorie si copie dupa buletinul sotului/sotiei – proprietar), constatarea amiabila pentru RCA sau polita CASCO, ori actele de la politie daca este cazul. La constatare, pentru politele RCA, e obligatorie prezenta vinovatului pentru a da declaratie si a fotografia masina.

Reparatiile se realizeaza in regim de urgenta, cu piese originale, de la producatori de top.

Top Lac Auto Service ofera masina la schimb gratuit, la cerere si in functie de disponibilitate, pe durata stationarii in service si asigura, gratuit, tractarea pentru masinile nedeplasabile.

Despre Top Lac Auto Service

Top Lac Auto Service activeaza pe piata din Bucuresti din 1995 intr-un spatiu modern, de aproape 6000 mp, dotat cu utilaje de ultima generatie. Compania investeste continuu in dezvoltarea echipei prin cursuri de specializare in Romania si Germania si se bucura de o experienta vasta si indelungata. A dezvoltat un portofoliu impresionant de lucrari multibrand pentru societatile de asigurari din Romania, companii cu parcuri mari de masini, societati de leasing operational si clienti persoane fizice.