Constatare si Reparatii Daune Auto – Posibilitate Preluare Incasare cu Generali*, Groupama.
Reparatii Daune Auto – Posibilitate Preluare Incasare pentru politele RCA si CASCO incheiate la Allianz-Tiriac, Euroins, Asirom, City Insurance, Omniasig, Grawe, Garanta, Gothaer, Uniqa.
Eliberare masina reparata fara a astepta dovada platii!
Peste 150 MASINI LA SCHIMB, la dispozitia clientilor nostri**.

Non-Stop

Call Center: 0745.200.084 | 031.005.0005

Masina dvs. a suferit daune si nu stiti ce sa faceti? Aveti nevoie de ajutor pentru constatarea si solutionarea daunelor sau doriti informatii despre cel mai apropiat sediu al Politiei Rutiere pentru accidente usoare? Sunati la 031.005.0005!

Conform legislatiei RCA in vigoare, in calitate de asigurat, aveti dreptul de a efectua reparatia la orice unitate reparatoare care functioneaza in conditiile legii, fara nicio restrictie sau constrangere. (Sursa: Art. 6, alin 8) din Legea nr. 132/2017)

Efectuam reparatii pentru daune auto din 1995 si oferim clientilor nostri consiliere gratuita pentru remedierea daunelor.

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si dotarilor performante, Top Lac Service este Centru de Constatare Daune Auto pentru polite RCA si CASCO incheiate la Groupama si Centru de Constatare Daune Auto pentru polite CASCO Generali (daune cu o valoare estimata a reparatiilor sub 4000 lei – Tva inclus/dosar).

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Asiguram conditiile necesare prevazute de lege pentru Constatarea Daunelor efectuata de catre reprezentantii societații de asigurare (Allianz-Tiriac, Generali, Groupama, Euroins, Asirom, City Insurance, Omniasig, Grawe, Garanta, Gothaer, Uniqa);
Conform Normei A.S.F. nr. 20/2017, societatea de asigurare este obligata sa efectueze Constarea daunei in maxim 3 zile de la primirea notificarii doar daca pagubitul permite accesul asiguratorului RCA la autovehiculul avariat si asigura conditii pentru efectuarea constatarii;
Oferim conditiile necesare in vederea efectuarii constatarii complete a daunelor de catre reprezentantii societatii de asigurare, prin punerea la dispozitie a tuturor echipamentelor si utilajelor de care dispunem (elevator, diagnoza, demontari, geometrie, etc.);
Stabilim Solutiile Tehnice Finale de remediere a daunei (inclusiv servicii de Reconstatare) prin demontarea elementelor avariate si va putem efectua un calcul/deviz detaliat al sumelor aferente readucerii autovehiculului la starea tehnica de dinaintea producerii accidentului in baza caruia Clientul poate cere Asiguratorului valoarea ce i se cuvine in plus fata de cea rezultata din evaluarea inițiala a daunei;
Reprezentam interesele Clientului in fata Societatii de asigurare, la cerere;
Reparam autovehiculul in regim de urgenta, la cerere;
Clientul poate efectua reparatia la noi si poate ridica masina reparata fara a astepta dovada platii sumei aferente reparatiei - societatea noastra poate prelua, la cerere, incasarea acestei sume de la societatea de asigurare;
Oferim, la cerere, MASINA LA SCHIMB (inlocuirea temporara a vehicului avariat)** pentru perioada reparației. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.

Informatii NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Programari si informatii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor la service-ul Top Lac de catre asiguratorul RCA si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Tractare GRATUITA**
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Piese Noi
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt noi.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.

Pasi de urmat in caz de accident auto:

  • Sunati la numarul de telefon 031.005.0005 / 0745.200.084 (NON-STOP) pentru a stabili o programare cu consilierii Top Lac Service;
  • La cererea dvs. un consilier Top Lac Service va va ajuta sa intocmiti declaratia amiabila (daca este cazul) si dosarul de daune;
  • Dupa ce toate actele au fost intocmite, masina dvs. va intra in reparatii in regim de urgenta, in functie de gradul de ocupare al service-ului.

*pentru politele CASCO - daune cu o valoare estimata a reparatiilor sub 4.000 lei (TVA inclus/dosar)
**in functie de disponibilitate

De ce Top Lac Service?

  • Suntem prezenti pe piata auto inca din 1995.
  • Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate.
  • Oferim servicii complete de remediere a daunelor si ne ocupam, la cerere, de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Allianz-Tiriac, Generali, Groupama, Euroins, Asirom, City Insurance, Omniasig, Grawe, Garanta, Gothaer, Uniqa.

Ce spun clientii nostri

"Servicii de calitate, prompte si profesionale.Recomand Toplac" – Valentin – Audi A4 – 10.06.2019

"O primire frumoasa, multa amabilitate si rezolvare rapida. Multumesc!" – Lacramioara – AudiA3 – 07.06.2019

"Profesionalism. Competenta. Amabilitate. Rar, pe piata serviciilor din România, asocierea de mai sus. Multumesc echipei Top Lac Service pentru ca exista, mi-as dori mai multi ca ei. Sunt oameni pe care te poti baza oricand ca îsi vor face treaba remarcabil si cu promptitudine. O echipa de nota 10+ !" – Liliana – Suzuki Ignis ro?u – 07.06.2019

"Sunt foarte multumit de serviciile celor de la Top Lac Cotroceni. Foarte mult profesionalism din partea domnilor Florin Gheorghiu si Iulica Stanciu. Cand am ajuns sa ridic masina dupa vopsirea capotei,am observat 2 defecte nesemnificative pentru unii,dar vizibile pentru mine. Am vorbit cu domnul Florin Gheorghiu care a spus ca asa ceva nu este normal, ca am facut foarte bine ca i-am aratat si ca se va rezolva imediat. Acesta m-a dat in grija domnului Iulica Stanciu,cu care am dus masina in incinta service-ului si baietii s-au pus imediat pe treaba pentru a rectifica acele imperfectiuni. Toata treaba a durat 40-50 de minute, timp in care am facut un tur informativ al service-ului, mi s-a oferit o cafea si compania domnului Stanciu. La final, masina mi-a fost predata cu vopseaua capotei in stare perfecta si masina spalata. Asta inseamna o firma cu oameni profi si respectul oferit de ei fata de mine ca si client, nu a existat o secunda in care sa ma simt inconfortabil pentru ca am cerut calitate pentru serviciul platit. Va multumesc!" – Iulian – Hyundai Elantra – 07.06.2019

"Nu este prima data cand apelez la serviciile Top Lac Service si sunt foarte multumit, atat de promptitudine, de amabilitatea personalului dar si de lucrarile efectuate. Cand am lasat masina mi-au spus ca va fi gata in 4 zile dar dupa 2 zile a fost gata. Recomand cu placere!" – Lucian – Renault Megane – 05.06.2019

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

Ai Dauna RCA?
Nu Stii Cum Sa Procedezi?

TE AJUTAM IMEDIAT! Tractare Rapida 24/24!
Masina De Schimb Pe Loc!
Constatare Rapida!

SI NOI PRELUAM GRIJILE TALE!

In cazul in care ai fost implicat intr-un accident rutier, este nevoie sa completezi formularul de Constatare amiabila de accident in relatia cu societatile din domeniul asigurarilor, fara a mai fi necesara intocmirea de documente de constatare de catre politie. Noi iti oferim suport si consiliere pentru intocmirea corecta a formularului de constat amiabil.

MASINA SCHIMB pe loc la cerere, pentru perioada reparatiei. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
*in functie de disponibilitate

Va oferim informatii cu privire la intocmirea documentelor de constatare si a eliberarii autorizatiilor de reparatie de la Politie.

La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
*in functie de disponibilitate

Dupa accident, NU stiti unde sa duceti masina avariata? Noi va oferim imediat parcare pazita pana la intrarea in reparatie a autovehicului.

ASIGURAM conditii necesare prevazute de lege pentru CONSTATAREA DAUNELOR AUTO efectuata de catre reprezentantii societatii de asigurare in maxim 3 zile si EFECTUAM EVALUAREA TEHNICA A DAUNEI IN BAZA DOCUMENTATIEI PRODUCATORULUI!.

Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt noi si originale.

Avem Specialisti daune autorizati ASF si va putem ajuta cu reevaluarea sumei ofertate de catre asiguratorul RCA ca si “regie proprie”, chiar daca acesta v-a facut deja o oferta! Daca ati incasat deja suma respectiva, pe baza evaluarii noastre puteti obtine o suma mai mare reprezentand valoarea reala care vi se cuvine ca si despagubire.

Clientul poate efectua reparatia la noi si poate ridica masina reparata fara a astepta dovada platii sumei aferente reparatiei - societatea noastra poate prelua, la cerere, incasarea acestei sume de la societatea de asigurare.