Constatare si Reparatii Daune Auto – Decontare Directa cu Allianz-Tiriac, Generali, Uniqa, Groupama. Preluarea decontarii reparatiilor de catre Top Lac Auto Service pentru politele RCA si CASCO incheiate la Euroins, Asirom, City Insurance, Grawe, Garanta, Gothaer.

Non-Stop

Call Center: *9911 | 0758.110.002 | 031.005.0005

Masina dvs. a suferit daune si nu stiti ce sa faceti? Aveti nevoie de ajutor pentru constatarea si solutionarea daunelor sau doriti informatii despre cel mai apropiat sediu al Politiei Rutiere pentru accidente usoare? Sunati la 031.005.0005!

Cazul 1: Am fost implicat intr-un accident si sunt nevinovat

Conform legislatiei RCA in vigoare, in calitate de asigurat, aveti dreptul de a efectua reparatia la orice unitate reparatoare care functioneaza in conditiile legii, indiferent daca aceasta se afla sau nu pe lista service-urilor cu care societatea de asigurare are incheiate conventii de colaborare. (Sursa: Art. 6, alin 8) din Legea nr. 132/2017)

Efectuam reparatii pentru daune auto din 1995 si oferim clientilor nostri consiliere gratuita pentru remedierea daunelor, de la deschiderea dosarului de dauna, remedierea daunelor, si pana la inchiderea dosarului.

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si dotarilor performante, Top Lac Auto Service este Centru de Constatare Daune Auto pentru polite RCA incheiate la Allianz-Tiriac si Groupama si Centru de Autoconstatare Daune Auto pentru polite CASCO Allianz-Tiriac si Generali.

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap, de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier care va va oferi toate informatiile necesare pentru intocmirea dosarului de constatare a daunei.
Masina La Schimb GRATUIT
La cererea dvs., veti primi, gratuit, o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
3 Unitati Reparatoare: Militari, Cotroceni, Pipera - Acces Rapid Si Facil La Service
In functie de zona in care va aflati, puteti alege unitatea de service cea mai apropiata de dvs. pentru efectuarea reparatiilor. Top Lac Auto Service are trei puncte de lucru:
  • Militari: Bd. Timisoara Nr 179 Sector 6 Bucuresti
  • Cotroceni: Bd. Timisoara Nr 8-10 Sector 6 Bucuresti
  • Pipera: Sos. Pipera-Tunari, Nr.1, Voluntari, jud. Ilfov.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv, si, din acest motiv, oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura / Preluarea Decontarii Reparatiilor
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu companiile de asigurari Allianz-Tiriac, Generali, Uniqa, Groupama, Omniasig (NU trebuie sa platiti factura de reparatie). In plus, ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Euroins, City Insurance, Asirom, Grawe, Gothaer, Garanta (COST ZERO pentru CLIENT).
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.

Sunt vinovat de producerea accidentului rutier

Cazul 2: In cazul in care aveti o asigurare de tip CASCO, veti beneficia in mod gratuit de toate serviciile de mai sus.

Cazul 3: In cazul in care nu aveti o asigurare CASCO, ci doar una de tip RCA si sunteti vinovat de producerea accidentului rutier, Top Lac Auto Service va ofera servicii de reparatie la preturi foarte accesibile. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon 031.005.0005.

Pasi de urmat in caz de accident auto:

  • Sunati la numarul de telefon 031.005.0005 / 0758.110.002 (NON-STOP) pentru a stabili o programare cu consilierii Top Lac;
  • La cererea dvs. un consilier Top Lac Auto Service va va ajuta sa intocmiti declaratia amiabila si dosarul de daune;
  • Dupa ce toate actele au fost intocmite, masina dvs va intra in reparatii in regim de urgenta (COST ZERO pentru client).

De ce Top Lac Auto Service?

  • Suntem prezenti pe piata auto inca din 1995.
  • Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate.
  • Oferim servicii complete de remediere a daunelor si ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Euroins.

Ce spun clientii nostri

"Am mai apelat la serviciile Top Lac in trecut la service-ul din Bd.Timisoara dar niciodata la cel nou (Cotroceni).Am fost foarte multumit de serviciile oferite si de aceea am recomandat cu caldura tuturor prietenilor mei sa apeleze la serviciile lor deoarece sunt profesionisti, incepand de la intampinare,continund cu consilierea si terminand cu reparatia masinii. Recent,am avut un incident cu masina si am aflat de noul service Top Lac din Bd.Timisoara(Cotroceni).Am recunoscut unele persoane din celalalt service,ceea ce mi-a dat incredere.Am fost pur si simplu uluit de promptitudinea si comportamentul personalului.Tineti-o tot asa si veti avea respectul nostru,al clientilor. Clienti multumiti = Afacere de succes !!!" – Panait Gabriel – Audi A3 – 20.02.2019

"Contactul/colaborarea mea cu cu Top Lac Service a inceput cand in urma unui incident nefericit a trebuit sa caut un service relativ aproape de casa si care sa acorde si masina de schimb (chiar aveam nevoie de ea, fara masina sunt rupt de lume). Deschiderea dosarului de dauna s-a facut relativ repede, am avut timp sa-mi savurez cafeaua oferita de consultantul de daune "din partea casei", un lucru marunt dar cu un impact pozitiv ca am nimerit unde trebuia, mda... am ajuns sa ne miram de lucruri normale in Occident, dar nu aici acasa unde toate merg anapoda. Pana la data programata pentru intalnirea cu reprezentantul asigurarii, eu mi-am vandut masina, dar am insistat ca noul proprietar sa termine servisarea la Top Lac Service pt ca si asa incepuse dosarul de evaluare. Revenind cu noul proprietar la programarea cu asiguratorul de daune (intre timp eu mi-am achizitionat o alta masina ), la intalnirea cu dl. Gheorghiu, vazand eu eram deja aveam o alta masina si afland ca numai sunt eu pe dosarul de dauna si mirandu-se ca am insistat sa ramana deschis dosarul, am primit un mic cadou din partea Top Lac Service, o spalare auto "a la carte". Un service la standarde occidentale dar cu omenie Romanesca! Succes tuturor ..." – Istratescu Gino – Skoda Octavia 2 – 14.01.2019

"Sunt fascinat de calitatea atitudinii TUTUROR oamenilor cu care am interactionat. De la Constatarea daunei la birocratie, consultanta pre si livrarea post reparatie. Ma ocup de masinile familiei de peste 30 ani, am fost client fidel al unui service de reprezentanta de calitate peste 20 ani... totusi, asa placuta experienta intr-un service nu am intalnit. Felicitari, tineti-o tot asa. Si la cat mai multe unitati. Piata de service auto din Romania are nevoie de asa calitate. " – Valeriu Stefanescu – Ford Ecosport – 19.12.2018

"Pe scurt: au mai adaugat un client" – Vasilescu Florin – Peugeot 2008 – 14.12.2018

"Un service profesionist. Mi-am reparat masina la ei de doua ori si a iesit mai bine decat ma asteptam. Service-ul este de nota 10. Atat reparatiile de la tinichigerie cat si nuanta de vopsea de pe masina decolorata din cauza vechimii asesteia a iesit perfect. Recomand acest service si eu personal am sa ma reintorc la ei ori de cate ori va fi nevoie." – Octavian Pop – VW Passat – 08.12.2018

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!