Top Lac Service Cotroceni S.R.L. - Reparator Caroserie Aprobat TESLA

Tesla Approved Body Shop

Bine ai venit la Top Lac, unde calitatea și experiența se întâlnesc pentru a oferi cele mai bune servicii de reparatii caroserie pentru vehiculele TESLA. Suntem dedicati să menținem standardele ridicate ale producătorului pentru a-ți proteja investiția.

Asadar, lasă-ți Tesla pe mâinile specialiștilor noștri! Echipa noastră de experți este pregătită să vină în ajutorul tău cu soluții optime, astfel încât să poți uita de orice problemă legată de mașina ta. Indiferent de provocare, nu ezita să ne contactezi! Reprezentanții noștri îți stau la dispoziție cu o gamă completă de servicii premium, garantându-ți siguranța, liniștea și plăcerea de a conduce mașina ta Tesla.

☑️ Service acreditat de producătorul TESLA

Suntem cu mândrie un Reparator caroserie acreditat TESLA (click aici pentru a vedea Rețeaua atelierelor de caroserie aprobate de Tesla pe site-ul oficial tesla.com), având certificări și acreditări oficiale care demonstrează competența și angajamentul nostru pentru reparații auto de înaltă calitate. Alege siguranța și calitatea.

Indiferent de problemele întâmpinate de autoturismul tău, avem ateliere complet echipate cu tehnologie de ultimă generație, respectând riguros standardele producătorului. Beneficiezi de rampe moderne, cabine de vopsit bine întreținute, utilaje performante pentru slefuire și polisat, aparate profesionale de sudură, precum și echipament pentru rectificat discuri de frână și fotospectrometru.

În cele patru divizii: mecanică, electrică, tinichigerie și vopsitorie, vei fi întâmpinat de tehnicieni instruiți și calificați, dedicați să-ți ofere asistență cu instrumente și echipamente specializate, soluții eficiente și cele mai recente informații din domeniu.

☑️ Service cu reparatii rapide si eficiente

Reparațiile caroseriei nu se referă doar la remedierea aspectului estetic al acesteia – fiind importante și pentru asigurarea funcționalității, siguranței și duratei de viață a mașinii Tesla.

Pentru intervenții rapide și eficiente în cazul unor reparații minore, punem la dispoziție soluții realizate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, asigurate cu cea mai mare grijă din partea echipei noastre de profesioniști. Investim constant în echipamente de ultimă generație și tehnologii avansate pentru a asigura reparații precise și conforme cu cele mai înalte standarde TESLA. Fiecare vehicul este tratat cu atenție și experiență tehnică de încredere.

Contactează-ne și programează o vizită la service pentru a beneficia de servicii de calitate într-un timp record!

☑️ Garantie de producător

In atelierele noastre, toate categoriile de reparații beneficiază de garanția oferită de producător. Remedierile acoperite de garanție sunt eficient optimizate imediat după constatarea tehnică, eliminând necesitatea unei rechemări în service.

Ca reparator autorizat, avem acces prioritar la toate documentațiile tehnice și suntem în avantaj în ceea ce privește aprovizionarea cu piese originale de schimb, dispozitive tehnice speciale și utilizarea tehnologiei conforme cu standardele producătorului. Toate acestea contribuie la asigurarea livrării unor servicii excepționale.

☑️ Componente și accesorii originale

În cadrul service-ului nostru, toate piesele și accesoriile furnizate respectă în mod riguros cerințele specifice ale producătorului autoturismului. Astfel, ai parte de calitate și garanție conforme standardelor acestuia, asigurându-ți în același timp o siguranță sporită.

☑️ Serviciu de asistență rutieră

Fie că ai rămas blocat în trafic, întâmpini probleme în a porni la drum sau ai fost implicat într-un accident rutier, suntem alături de tine întotdeauna! Suntem mereu gata să acționam rapid prin intermediul serviciului nostru de asistență rutieră, valabil pe întreg teritoriul țării și funcțional 24/24.

☑️ Centru ITP

În cadrul service-ului nostru, se efectuează atât inspecțiile tehnice periodice obligatorii, cât și verificările tehnice finale ale autoturismelor care au beneficiat de reparții recente. Centrul ITP este autorizat de R.A.R și oferă inspectarea autoturismelor în cele mai bune condiții.

☑️ Program de Loialitate

Vizitează-ne în service și explorează avantajele oferite. Ai șansa de a fi recompensat cu unul dintre cardurile noastre de loialitate. Pentru detalii, contactează un consultant specializat în service caroserie.

☑️ Contacteaza-ne acum:

Pentru întrebări sau pentru a programa o vizită la service, suntem la dispoziția ta. Contactează-ne astăzi pentru a discuta nevoile vehiculului tău TESLA și pentru a beneficia de serviciile noastre profesioniste.

Ai grijă de investiția ta - lasă-ne să ne ocupăm de reparații cu pasiune și precizie.

Tesla Approved Body Shop - TOP LAC SERVICE COTROCENI SRL; CUI: RO38364955

  • Telefon: +40376448404
  • Adresa: Bd. Timisoara, Nr. 8-10, Sect. 6, Bucuresti