Tinichigerie auto, Tinichigerie PDR - tinichigerie auto fara vopsire

Tinichigerie auto fara vopsire (tinichigerie PDR -Paintless Dent Repair) – reparatii infundatura caroserie, reparatii indoituri auto fara vopsire.
Grindina este un alt factor care prejudiciaza aspectul si forma caroseriei unei masini. Oferim servicii de tinichigerie PDR (Paintless Dent Repair) care includ indreptari si remedieri ale caroseriei fara revopsire daca aceasta nu este necesara. Pentru situatiile in care redobandirea aspectului initial al culorii caroseriei este indispensabila, transmitem catre Departamentul de Vopsitorie solicitarea de revopsire. Lucrarile pot fi realizate pe baza unei polite CASCO in care este inclus acest risc, cu decontare directa de la asigurator.

La Top Lac reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, solutia aleasa este aceea a deformarilor la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

Numai in situatia in care este strict necesara folosirea sudurii, se utilizeaza aparate de sudura cu argon, care protejeaza caroseria, prin incalziri pe suprafete mici.

Atelierul de tinichigerie auto al sevice-ului Top Lac este dotat cu banc computerizat de centrat si redresat caroserii bazat pe tehnologie de masurare de ultima generatie care prin verificarea cu dimensiunile exacte furnizate de producatorii de autovehicule ne permite masurarea si reparararea structurilor de rezistenta pentru orice autovehicul rutier.

Introducerea bancului computerizat in activitatile de tinichigerie reduce abaterile de forma ale elementelor evitand astfel suprapuneri (usile nu se mai inchid corect, chederele sunt fortate etc), elemente inestetice.

Sistemul electronic de masura al bancului computerizat ne da posibilitatea de a prezenta clientilor si companiilor de asigurari rapoartele despre starea vehiculului inainte de reparatie si dupa reparatie.

Criblura de pe drumurile publice creeaza mari neplaceri conducatorilor auto, producand fisuri la parbrize si faruri. Pentru cei care detin o polita de asigurare auto, inlocuirea unui geam auto indiferent ca este parbriz, luneta sau geamuri laterale va fi facuta fara nici o cheltuiala din buzunarul propriu.

Printre obiectele de activitate este si montarea accesoriilor auto care nu sunt incluse in pachetul stanadard livrat de producator: sistemul de asistenta la parcare, xenon si alte accesorii auto.

Cateva din beneficiile sistemului de asistenta la parcare:
- Masina se poate parca mai usor si mai rapid in locuri inguste si pe strazi aglomerate.

Servicii oferite de firma noastra:

  • Inlocuire parbrize, lunete
  • Montare senzori de parcare si alte accesorii
  • Repararea suprafetelor exterioare
  • Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor
  • Demontari/remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc)
  • Redresat caroserii pe banc de centrat computerizat
  • Montari Kit Tuning