Tractari auto in Bucuresti

De ce sa alegi serviciul de tractari Top Lac?

TRACTARE AUTO de la locul accidentului* - Suna Acum la 0376.448.402
La solicitarea dvs., oferim tractare NON-STOP de la locul accidentului. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
*in functie de disponibilitate
TRACTARI NON-STOP
Dispeceratul nostru va sta la dispozitie NON-STOP, asa ca daca aveti nevoie de servicii de tractare auto, puteti suna la Top Lac la orice ora din zi si din noapte.
Tractare auto pe platforma
Top Lac dispune de platforme speciale ce pot transporta autovehicule cu o masa de pana la 2250 kg.
Tractare in Bucuresti pe o raza de 200 km
Top Lac ofera tractari in Bucuresti pe o raza de aproximativ 200 km. Astfel, daca ati suferit o dauna intr-unul din orasele Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Buzau, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Alexandria, Brasov, Constanta, sau orice alt oras de pe o raza de 200 km de Bucuresti si doriti sa fiti tractat la un service din Bucuresti, apelati cu incredere la Top Lac.
Depanare autovehicul la fata locului
In functie de gravitatea daunelor suferite, echipa de mecanici Top Lac va incerca sa efectueze, daca este posibil, depanarea autovehicului la fata locului.
Transport persoane din autovehiculul avariat
Alaturi de autovehiculul avariat, Top Lac ofera si transportul in siguranta al persoanelor din masina avariata.
Servicii de mecanica si vopsitorie de top
Top Lac este unul dintre cele mai renumite service-uri auto din Bucuresti, avand o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Calitatea este principalul nostru deziderat si nu suntem dispusi sa facem niciun rabat de la principiile noastre.
Transparenta totala
O buna comunicare este cheia unei colaborari de succes si de aceea specialistii nostri vor oferi permanent clientilor asistenta si sfaturi utile.

In trafic, sau in caz de defectiune sau accident, este bine ca orice conducator auto sa fie pregatit pentru situatia in care este necesara tractarea autovehiculului. Pentru aceasta situatie, este bine sa aveti memorat in telefonul mobil numarul unei firme specializate in oferirea serviciilor de tractari auto.

Firma Top Lac are ca profil si activitatea de transport şi tractare auto pe platforma. Putem transporta autovehicule cu masa pana la 2250 kg, la care se adauga pana la 6 persoane, preluand astfel si pasagerii pana la locul de destinatie al transportului.

Top Lac va ofera cele mai bune preturi la tractari auto in Bucuresti si in tara. Va asteptam sa ne contactati la tel. 0376.448.402.

Cu o flota de masini bine pusa la punct si dotari de ultima ora, onoram toate cerintele in acest domeniu.

Atunci cand ati ramas in pana, va putem tracta rapid si ieftin pana la cel mai apropiat service.

Atunci cand aveti probleme cu motorul, noi suntem pregatiti NON-STOP sa intervenim rapid in toata tara. Personalul nostru calificat va poate indruma spre service-ul potrivit nevoilor dvs.

Oricare ar fi problema dvs., noi suntem solutia perfecta, noi va garantam ca avem o solutie.

Experienta echipei noastre tehnice, mareste calitatea serviciilor noastre si datorita faptului ca avem personal calificat ce poate oferi asistenta tehnica pe loc:

  • Depanare Autovehicul chiar la fata locului daca aceasta este posibila
  • Transport persoane din autoturismul avariat
  • Asistenta pe timp de iarna: pornire motor, dezapezire, baterie, etc
  • Sfaturi utile si explicatii detaliate in orice problema privind domeniul auto.

Avem un dispecerat care va sta la dispozitie NON-STOP, dumneavoastra putand suna oricand 24/7 indiferent de zona in care va aflati si de problema tehnica pe care o intampinati. Avantajul nostru competitiv il reprezinta preturile aferente serviciilor, garantandu-va preturi mici, precum si rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, calitati ce ne recomanda ca un partener de incredere in piata de profil.

Apelati la noi si de fiecare data veti fi tratat cu respect si profesionalism!