Centru Daune

Non-Stop

Call Center: 0758.110.002 | 031.005.0005

Servicii Gratuite pentru daune RCA si CASCO.*
TOATE INTR-UN SINGUR LOC!

Consiliere NON-STOP la cererea dvs.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT Consilier personal pentru daune!
Masina La Schimb GRATUIT
3 Unitati Reparatoare: Militari, Cotroceni, Pipera - Acces Rapid Si Facil La Service
Tractare GRATUITA
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Piese Originale Omologate RAR
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Preluarea Decontarii Reparatiilor
Ridicare Rapida Din Service
Valet Service
Consiliere juridica

Consiliere Non-Stop

Consiliere Non-Stop

Servicii Non-Stop la 031.005.0005. Obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor.

Intocmire Dosar Gratuit

Intocmire Dosar Gratuit

Pentru a scapa de bataile de cap inutile, va punem la dispozitie un consilier personal care va va oferi toate informatiile necesare.

Masina la Schimb Gratuit

Masina la Schimb Gratuit

La cererea dvs., veti primi, gratuit, o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).

Tractare Gratuita 24/24

Tractare Gratuita 24/24

La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita Non-Stop de la locul accidentului.

Reparatii cu Cost Zero

Reparatii cu Cost Zero

Asiguram reparatii in regim de urgenta fara costuri din partea dvs. Ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor.

Piese Originale

Piese Originale

Calitatea este principalul nostru obiectiv. Toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Vopsitorie - Garantie pe Viata

Vopsitorie - Garantie pe Viata

Oferim garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsitorie auto. Utilizam vopsele premium si tehnologie de ultima generatie.

Preluarea Decontarii Reparatiilor

Preluarea Decontarii Reparatiilor

Ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor, asadar nu va trebui sa platiti factura de reparatie.

Ridicare Rapida a Masinii

Ridicare Rapida a Masinii

Dupa efectuarea reparatiei, puteti ridica masina imediat, fara a astepta decontarea reparatiilor.

Valet Service

Valet Service

La solicitarea dvs., ridicam masina avariata si o aducem inapoi reparata.

3 Unitati Reparatoare

3 Unitati Reparatoare

 • Militari: Bd. Timisoara Nr 179 Sector 6 Bucuresti
 • Cotroceni: Bd. Timisoara Nr 8-10 Sector 6 Bucuresti
 • Pipera: Sos. Pipera-Tunari, Nr.1, Voluntari, jud. Ilfov.

*pentru majoritatea companiilor de asigurare din Romania

ATENTIE! Conform legislatiei RCA in vigoare, aveti dreptul sa solicitati si sa efectuati constatarea daunei si reparatia masinii la orice unitate reparatoare care functioneaza in conditiile legii. (Sursa: Art. 6, alin 8) din Legea nr. 132/2017).
Este INTERZIS si ILEGAL ca societatile de asigurari si inspectorii de daune sa formuleze recomandari cu privire la service-urile auto pe care le puteti alege pentru remedierea daunelor auto.
La Top Lac Service, beneficiati de toate serviciile necesare pentru solutionarea daunelor, de la constatare si pana la repararea autovehiculului dvs..

LASATI IN GRIJA NOASTRA SOLUTIONAREA PROBLEMEI.

Sunati Rapid la noi daca:

 • Vreti sa avizati dauna auto.
 • Vreti sa efectuati Constatarea Daunei.
 • Aveti nevoie de ajutor pentru Constatarea Amiabila.
 • Vreti sa va reparati masina pe baza politei RCA/CASCO.
 • Doriti informatii despre cel mai apropiat sediu al Politiei Rutiere pentru accidente usoare.
 • Ati gasit masina lovita in parcare si nu stiti cum sa procedati. Gasim solutia potrivita pentru remedierea daunelor, cu costuri 0 pentru dvs.

Castigati timp si energie, facand un singur drum la noi pentru constatarea si repararea daunelor.

De ce Top Lac Auto Service?

 • Suntem prezenti pe piata auto inca din 1995.
 • Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate.
 • Oferim servicii complete de remediere a daunelor si ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la toate companiile de asigurari.

Ce spun clientii nostri

"Am apelat pentru prima data la Top lac Service pentru ca este relativ aproape de serviciul meu. Pana atunci, masinile mele erau reparate doar la service-urile de reprezentanta. M-a incantat faptul ca, de la inspectorii de daune pana la consilierii de service si managerul Top Lac din B-dul Timisoara, toti s-au purtat foarte amabil. Inainte sa las masina la ei, am avut nevoie de mai multe documente pe care le-am obtinut in decurs de 2 saptamani, timp in care am trecut pe acolo de 3 ori si am intrebat 2 persoane diferite care au ridicat masinile de la vopsitorie-tinichigerie daca au fost multumiti de serviciile de reparatii-vopsire si mi-au spus ca au fost foarte multumiti, la fel ca si mine (aveam sa constat astazi). Nu pot sa spun decat: Au respectul meu! 03-04-2019. " – EVALUATOR GAGU RADU MARIAN – KIA SPORTAGE – 03.04.2019

"Dupa o "pauza " pe care ....nu o regret, nevoia m-a adus din nou la Top Lac (de data acesta la noua locatie). Am regasit cu aceeasi mare placere vechi cunostinte, precum domnul director general Cristian Toma, domnul Florin Gheorghiu - respectul si aprecierea mea - domnul Valentin Adam - sincera mea prietenie - ca si multi, multi altii, carora nu pot decat sa le multumesc pentru promptitudinea si calitatea prestatiei! Iar dumneavoastra, cititori ai acestor randuri, sa va recomand ca ori de cate ori veti avea nevoie de servicii profesionale in domeniul vopsitoriei auto, sa va ganditi in primul si in primul rand la Top Lac Auto si va asigur ca nu veti regreta!" – CIMPEANU NICOLAE – VW JETTA – 02.04.2019

"Am mai apelat la serviciile Top Lac in trecut la service-ul din Bd.Timisoara dar niciodata la cel nou (Cotroceni).Am fost foarte multumit de serviciile oferite si de aceea am recomandat cu caldura tuturor prietenilor mei sa apeleze la serviciile lor deoarece sunt profesionisti, incepand de la intampinare,continund cu consilierea si terminand cu reparatia masinii. Recent,am avut un incident cu masina si am aflat de noul service Top Lac din Bd.Timisoara(Cotroceni).Am recunoscut unele persoane din celalalt service,ceea ce mi-a dat incredere.Am fost pur si simplu uluit de promptitudinea si comportamentul personalului.Tineti-o tot asa si veti avea respectul nostru,al clientilor. Clienti multumiti = Afacere de succes !!!" – Panait Gabriel – Audi A3 – 20.02.2019

"Contactul/colaborarea mea cu cu Top Lac Service a inceput cand in urma unui incident nefericit a trebuit sa caut un service relativ aproape de casa si care sa acorde si masina de schimb (chiar aveam nevoie de ea, fara masina sunt rupt de lume). Deschiderea dosarului de dauna s-a facut relativ repede, am avut timp sa-mi savurez cafeaua oferita de consultantul de daune "din partea casei", un lucru marunt dar cu un impact pozitiv ca am nimerit unde trebuia, mda... am ajuns sa ne miram de lucruri normale in Occident, dar nu aici acasa unde toate merg anapoda. Pana la data programata pentru intalnirea cu reprezentantul asigurarii, eu mi-am vandut masina, dar am insistat ca noul proprietar sa termine servisarea la Top Lac Service pt ca si asa incepuse dosarul de evaluare. Revenind cu noul proprietar la programarea cu asiguratorul de daune (intre timp eu mi-am achizitionat o alta masina ), la intalnirea cu dl. Gheorghiu, vazand eu eram deja aveam o alta masina si afland ca numai sunt eu pe dosarul de dauna si mirandu-se ca am insistat sa ramana deschis dosarul, am primit un mic cadou din partea Top Lac Service, o spalare auto "a la carte". Un service la standarde occidentale dar cu omenie Romanesca! Succes tuturor ..." – Istratescu Gino – Skoda Octavia 2 – 14.01.2019

"Sunt fascinat de calitatea atitudinii TUTUROR oamenilor cu care am interactionat. De la Constatarea daunei la birocratie, consultanta pre si livrarea post reparatie. Ma ocup de masinile familiei de peste 30 ani, am fost client fidel al unui service de reprezentanta de calitate peste 20 ani... totusi, asa placuta experienta intr-un service nu am intalnit. Felicitari, tineti-o tot asa. Si la cat mai multe unitati. Piata de service auto din Romania are nevoie de asa calitate. " – Valeriu Stefanescu – Ford Ecosport – 19.12.2018

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!