DAUNE RCA OMNIASIG

La sediile noastre va putem ajuta cu:
1. Constatare*
2. Masina La Schimb**
3. Reparatie
4. Asistenta completare corecta Amiabil Online si Tiparit
Ai daune auto Omniasig? Nu Stii Cum Sa Procedezi? TE AJUTAM IMEDIAT! Constatare Daune RCA*
*Asiguram conditiile necesare pentru constatarea daunei de catre reprezentantul asiguratorului OMNIASIG - pentru RCA in maxim 3 zile de la avizarea daunei conform legii.
Tractare Rapida 24/24!
500 Masini De Schimb!**
**la cerere, in functie de disponiblitate


Alaturati-va acum celor peste 100.000 clienti multumiti de serviciile noastre beneficiind de experienta noastra in reparatii daune din 1995 precum si de:
- Reparatie rapida conform indicatiilor producatorului
- Decontare directa
- Garantie 10 ani la Vopsitorie
- Potrivire culoare electronica

SI NOI PRELUAM GRIJILE TALE!

In cazul in care ai fost implicat intr-un accident rutier, este nevoie sa completezi formularul de Constatare amiabila de accident in relatia cu societatile din domeniul asigurarilor, fara a mai fi necesara intocmirea de documente de constatare de catre politie. Noi iti oferim suport si asistenta pentru intocmirea corecta a formularului de constat amiabil.

MASINA de SCHIMB*, la cerere, pentru perioada reparatiei. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
Dispunem de peste 500 MASINI LA SCHIMB, la dispozitia clientilor nostri!
*in functie de disponibilitate

Va oferim informatii cu privire la intocmirea documentelor de constatare si a eliberarii autorizatiilor de reparatie de la Politie.

La solicitarea dvs., oferim tractare NON-STOP pentru client de la locul accidentului. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
*in functie de disponibilitate

Dupa accident, NU stiti unde sa duceti masina avariata? Noi va oferim imediat parcare pazita pana la intrarea in reparatie a autovehicului.

ASIGURAM conditii necesare prevazute de lege pentru CONSTATAREA DAUNELOR AUTO efectuata de catre reprezentantii societatii de asigurare in maxim 3 zile si EFECTUAM EVALUAREA TEHNICA A DAUNEI IN BAZA DOCUMENTATIEI PRODUCATORULUI!

Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt noi.
- peste 100 000 reparatii autoturisme.
- peste 1 mil. de ore de manopera.
- peste 100 specialisti.

Avem Specialisti daune autorizati ASF si va putem ajuta cu reevaluarea sumei ofertate de catre asiguratorul RCA ca si “regie proprie”, chiar daca acesta v-a facut deja o oferta! Daca ati incasat deja suma respectiva, pe baza evaluarii noastre puteti obtine o suma mai mare reprezentand valoarea reala care vi se cuvine ca si despagubire.

Clientul poate efectua reparatia la noi si poate ridica masina reparata fara a astepta dovada platii sumei aferente reparatiei - societatea noastra poate prelua, la cerere, incasarea acestei sume de la societatea de asigurare.