CENTRU DAUNE AFERENTE POLITELOR RCA OMNIASIG

Programare Constatare Daune Auto Omniasig

La sediile noastre va putem ajuta cu:
1. Reparatie
2. Masina La Schimb*
3. Asistenta completare corecta Amiabil Online si Tiparit
4. Asiguram conditii pentru constatare daune in maxim 3 zile**
Ai daune auto Omniasig? Nu Stii Cum Sa Procedezi? TE AJUTAM IMEDIAT! Conditii Constatare Daune RCA**
**La sediile noastre asiguram conditiile necesare pentru efectuarea constatarii daunei aferente unei polite RCA de catre reprezentantul Omniasig. Conform Norma nr 20/2017 privind asigurarile auto din Romania, Articolul 18. Avizarea prejudiciilor Aliniatul (4) si (5): “(4) Asigurătorul RCA efectuează constatarea prejudiciilor în termen de 3 zile lucrătoare de la data avizării sau la o dată ulterioară convenită de către părţi.(5) Obligaţia prevăzută la alin. (4) poate fi invocată de către persoana prejudiciată numai în condiţiile în care aceasta permite accesul asigurătorului RCA la bunul avariat şi asigură condiţiile necesare în vederea efectuării constatării.“
Tractare Rapida 24/24!
600 Masini De Schimb!*
*la cerere, in functie de disponiblitate


Alaturati-va acum celor peste 100.000 clienti multumiti de serviciile noastre beneficiind de experienta noastra in reparatii daune din 1995 precum si de:
- Reparatie rapida conform indicatiilor producatorului
- Posibilitate Preluare Incasare de la asigurator pentru politele RCA si CASCO
- Garantie 10 ani la Vopsitorie
- Potrivire culoare electronica

Programare Constatare Daune Auto Omnniasig

SI NOI PRELUAM GRIJILE TALE!

In cazul in care ai fost implicat intr-un accident rutier, este nevoie sa completezi formularul de Constatare amiabila de accident in relatia cu societatile din domeniul asigurarilor, fara a mai fi necesara intocmirea de documente de constatare de catre politie. Noi iti oferim suport si asistenta pentru intocmirea corecta a formularului de constat amiabil.

MASINA de SCHIMB*, la cerere, pentru perioada reparatiei. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
Dispunem de peste 500 MASINI LA SCHIMB, la dispozitia clientilor nostri!
*in functie de disponibilitate

Va oferim informatii cu privire la intocmirea documentelor de constatare si a eliberarii autorizatiilor de reparatie de la Politie.

La solicitarea dvs., oferim tractare NON-STOP pentru client de la locul accidentului. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
*in functie de disponibilitate

Dupa accident, NU stiti unde sa duceti masina avariata? Noi va oferim imediat parcare pazita pana la intrarea in reparatie a autovehicului.

ASIGURAM conditii necesare prevazute de lege pentru CONSTATAREA DAUNELOR AUTO efectuata de catre reprezentantii societatii de asigurare in maxim 3 zile si EFECTUAM EVALUAREA TEHNICA A DAUNEI IN BAZA DOCUMENTATIEI PRODUCATORULUI!

Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt noi.
- peste 100 000 reparatii autoturisme.
- peste 1 mil. de ore de manopera.
- peste 100 specialisti.

Clientul poate efectua reparatia la noi si poate ridica masina reparata fara a astepta dovada platii sumei aferente reparatiei.