Daune Generali – Centru de Constatare pentru Daune Auto

Non-Stop

Call Center: *9911 | 0758.110.002 | 031.005.0005

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si dotarilor performante, Top Lac Auto Service este Centru de Constatare a Daunelor Auto Generali. Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati call center-ul nostru la numarul 031.005.0005.

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Programare Constatari si Consiliere NON-STOP – Sunati acum la 031.005.0005
Va programam rapid pentru constatarea daunelor auto la sediul nostru si pentru deschiderea si solutionarea dosarelor de daune. Va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT Aveti consilier personal pentru daune!
Va punem la dispozitie un consilier personal pentru intocmirea dosarului de constatare la sediul nostru.
Tractare GRATUITA
La cererea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La cererea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

De ce Top Lac Auto Service?

  • Suntem prezenti pe piata auto inca din 1995.
  • Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate.
  • Oferim servicii complete de remediere a daunelor si ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Generali.

Ce spun clientii nostri

"Multumiri echipei TOP LAC, B-dul Timisoara. Placut impresionata de amabilitatea personalului cu care am intrat în contact si de serviciile oferite. Recomand!" – Mirela D. – Chevrolet – 14.08.2018

"Multumesc echipei "Top Lac", in special domnului Florin Gheorghiu deoarece ce a promis s-a intimplat: (calitate si profesionalism) lucrari executate la timp si de calitate. Am beneficiat de masina la schimb si mentionez ca manierele de lucru ale personalului au fost foarte bune.....In concluzie, recomand acest service, este deosebit." – Florin I. – Skoda – 06.08.2018

"Multumesc intregii echipe TOPLAC. Lucrare executata ca la carte. Eficienta si profesionalism. Recomand cu incredere." – Andrei C.A. – Volkswagen – 05.08.2018

"Apreciez modul cum au gestionat angajatii Top Lac relatia cu mine in vederea rezolvarii unei probleme de tinichigerie. Chiar daca am amanat de mai multe ori intrarea masinii in reparatie (din cauza mea) cei de la TopLac s-au comportat foarte decent si intelegator. Iar, in final, dupa ce le-am dus masina la reparat, au si facut-o repede si bine. Sincer, am avut emotii initial, dar, in cele din urma, am fost bucuros. Bravo Top Lac, bravo Florin Bidirean si echipei tale." – Marian E. – Audi – 03.08.2018

"Serviciile de tinchigerie si vopsitorie asigurate de TOP LAC SERVCE au fost peste asteptarile mele. Am fost placut impresionat si de amabilitatea personalului cu care am intrat în contact pe timpul desfasurarii procesului de reparare. Recomand fara nici o ezitare acest service! Succes in continuare!" – Alexandru M. – Suzuki – 26.07.2018

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!