Daune Groupama - Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Non-Stop

Call Center: *9911 | 0758.110.002 | 031.005.0005

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si al dotarilor performante, Top Lac Auto Service este Centru de Constatare a Daunelor Auto Groupama. Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati call center-ul nostru la numarul 031.005.0005.

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Programare Constatari si Consiliere NON-STOP – Sunati acum la 031.005.0005
Va programam rapid pentru constatarea daunelor auto la sediul nostru si pentru deschiderea si solutionarea dosarelor de daune. Va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT Aveti consilier personal pentru daune!
Va punem la dispozitie un consilier personal pentru intocmirea dosarului de constatare la sediul nostru.
Tractare GRATUITA
La cererea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La cererea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

De ce Top Lac Auto Service?

  • Suntem prezenti pe piata auto inca din 1995.
  • Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate.
  • Oferim servicii complete de remediere a daunelor si ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Groupama.

Ce spun clientii nostri

"Am avut un eveniment in urma caruia mi-a fost lovita masina pe stanga cap coada . Am facut constatarea la acest service si totul a decurs ca la carte mi au dat masina la schimb fara costuri suplimentare, dansii s-au ocupat de toate formalitatile. Raport calitate 5 stele . Recomand cu respect, o echipa serioasa de profesionisti. Bravo lor nu credeam ca asa ceva se poate si in Romania " – Grosu Nicolae – Opel Insignia – 19.10.2018

"Mai mult decat surpins! Iata ca se poate! Un service cu oameni si servicii profesioniste. Lucrarea super, incadrarea in timpul estimat si oameni dedicati. Bravo!" – GEORGESCU RAUL – BMW SERIA 7 – 15.10.2018

"Multumesc mult echipei TopLac!Au dat dovada de seriozitate, profesionalism, incredere si calitate in lucrarile efefctuate.Oferind masina de inlocuire, de calitate superioara, pe timpul efectuarii reparatiilor, sunt chiar de apreciat si le multumesc inca odata!Recomand tuturor service-ul auto TopLac pentru ca ofera servicii de cea mai inalta calitate." – Florin Luca – Volskwagen Jetta 2013 – 12.10.2018

"Multumesc intregii echipe manageriale Top Lac din Bd. Timisoarei, Nr. 8-10( Cotroceni), si din Bd. Timisoarei, Nr. 179 (Militari) pentru corectitudine, devotament, seriozitate si promptitudine. Am beneficiat de serviciii de exceptie, lucrari executate la timp si de inalta calitate. Personalul este profesionist, super calificat si disponibil. Am fost placut impresionat de amabilitatea personalului cu care am intrat în contact (Florin Gheorghiu si Cosmina Radu) Recomand cu caldura. Acest service este deosebit. " – Avram Vergil – Renault – 12.10.2018

"Buna ziua! Doresc pe aceasta cale sa multumesc D-lui Dan Pana si nu in ultimul rand echipei Dvs. implicate in remedierea avariilor autoturismului meu, in special D-lui Stefan Ivan - Manager Atelier Caroserie - Vopsitorie. Acestia au dovedit ca sunt adevarati profesionisti in domeniu! Autoturismul nu a avut o foarte mare avarie, dar faptul ca aceasta era situata intr-un loc cu multe nervuri/imbinari ale caroseriei pot spune ca, colegii Dvs. au facut o "opera de arta", mult peste asteptarile mele! Autoturismul dupa reparatie arata impecabil! Va multumesc tuturor! " – Chiriac Marius – Skoda Superb 3T – 04.10.2018

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!