Detailing si cosmetica auto

Atelierul de Detailing al service-ului Top Lac va ofera toata gama de servicii destinate curatarii, intretinerii, protejarii si conservarii unor anumite parti ale autovehiculului dumneavoastra, aplicand proceduri bine stabilite, cu utilaje specific de firma, folosind substante chimice fabricate special pentru a curata, intretine si proteja suprafetele componente ale masinii si cu operatori instruiti special in acest sens.

Detailing-ul auto este procesul de curatare profunda a autovehiculului. Acesta activitate implica curatarea atat in exteriorul cat si interiorul autovehiculului, aspirare si polish. Detailing-ul auto periodic extinde durata de viaţă a maşinii dumneavoastra. El este extrem de eficient în cazurile în care maşinile stau afara, expuse factorilor de mediu, care erodeaza stratul de protecţie al autovehiculului si in final erodeaza stratul de vopsea. Detailing-ul auto reprezinta ingrijirea la maxim a masinii!

Deoarece Top Lac este orientat spre nevoile clientilor, masinile sunt tratate individual in functie de tipul acestora, al materialelor si al componentelor: piele ecologica, naturala, materiale textile, tipul de vopsea, oglinzi cu lupa, etc.

Tratamentul de detailing auto curata, reface si protejeaza finisajele interioare si exterioare ale masinii, redandu-le aspectul de curat si nou, efectul fiind de durata, vizibil spalare dupa spalare.

Daca masina ta este noua, tratamentul de detailing va include doar o decontaminare/curatare usoara si aplicarea protectiilor de exterior si interior, toate acestea prevenind patarea tapiteriei si protejarea exteriorului impotriva agresiunii factorilor de mediu.

Personalul sevice-ului este instruit si specializat pentru a executa lucrari de detailing la standarde inalte de calitate.

Astfel, cand orice conducator auto pleaca in concediu, la un eveniment monden sau la cumparaturi cu o masina curata si bine intretinuta, igienizata si care-si pastreaza aspectul de nou, stralucitor, iese in evidenta si creeaza o stare de bine, fiind un motiv de satisfactie.