Daune Uniqa - Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Non-Stop

Call Center: *9911 | 0758.110.002 | 031.005.0005

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune Uniqa pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

De ce Top Lac Auto Service?

  • Suntem prezenti pe piata auto inca din 1995.
  • Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate.
  • Oferim servicii complete de remediere a daunelor si ne ocupam de preluarea decontarii reparatiilor pentru politele RCA si CASCO incheiate la Uniqa.

Ce spun clientii nostri

"Am mai apelat la serviciile Top Lac in trecut la service-ul din Bd.Timisoara dar niciodata la cel nou (Cotroceni).Am fost foarte multumit de serviciile oferite si de aceea am recomandat cu caldura tuturor prietenilor mei sa apeleze la serviciile lor deoarece sunt profesionisti, incepand de la intampinare,continund cu consilierea si terminand cu reparatia masinii. Recent,am avut un incident cu masina si am aflat de noul service Top Lac din Bd.Timisoara(Cotroceni).Am recunoscut unele persoane din celalalt service,ceea ce mi-a dat incredere.Am fost pur si simplu uluit de promptitudinea si comportamentul personalului.Tineti-o tot asa si veti avea respectul nostru,al clientilor. Clienti multumiti = Afacere de succes !!!" – Panait Gabriel – Audi A3 – 20.02.2019

"Contactul/colaborarea mea cu cu Top Lac Service a inceput cand in urma unui incident nefericit a trebuit sa caut un service relativ aproape de casa si care sa acorde si masina de schimb (chiar aveam nevoie de ea, fara masina sunt rupt de lume). Deschiderea dosarului de dauna s-a facut relativ repede, am avut timp sa-mi savurez cafeaua oferita de consultantul de daune "din partea casei", un lucru marunt dar cu un impact pozitiv ca am nimerit unde trebuia, mda... am ajuns sa ne miram de lucruri normale in Occident, dar nu aici acasa unde toate merg anapoda. Pana la data programata pentru intalnirea cu reprezentantul asigurarii, eu mi-am vandut masina, dar am insistat ca noul proprietar sa termine servisarea la Top Lac Service pt ca si asa incepuse dosarul de evaluare. Revenind cu noul proprietar la programarea cu asiguratorul de daune (intre timp eu mi-am achizitionat o alta masina ), la intalnirea cu dl. Gheorghiu, vazand eu eram deja aveam o alta masina si afland ca numai sunt eu pe dosarul de dauna si mirandu-se ca am insistat sa ramana deschis dosarul, am primit un mic cadou din partea Top Lac Service, o spalare auto "a la carte". Un service la standarde occidentale dar cu omenie Romanesca! Succes tuturor ..." – Istratescu Gino – Skoda Octavia 2 – 14.01.2019

"Sunt fascinat de calitatea atitudinii TUTUROR oamenilor cu care am interactionat. De la Constatarea daunei la birocratie, consultanta pre si livrarea post reparatie. Ma ocup de masinile familiei de peste 30 ani, am fost client fidel al unui service de reprezentanta de calitate peste 20 ani... totusi, asa placuta experienta intr-un service nu am intalnit. Felicitari, tineti-o tot asa. Si la cat mai multe unitati. Piata de service auto din Romania are nevoie de asa calitate. " – Valeriu Stefanescu – Ford Ecosport – 19.12.2018

"Pe scurt: au mai adaugat un client" – Vasilescu Florin – Peugeot 2008 – 14.12.2018

"Un service profesionist. Mi-am reparat masina la ei de doua ori si a iesit mai bine decat ma asteptam. Service-ul este de nota 10. Atat reparatiile de la tinichigerie cat si nuanta de vopsea de pe masina decolorata din cauza vechimii asesteia a iesit perfect. Recomand acest service si eu personal am sa ma reintorc la ei ori de cate ori va fi nevoie." – Octavian Pop – VW Passat – 08.12.2018

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!