CENTRU DAUNE AFERENTE POLITELOR RCA SI CASCO GROUPAMA

La sediile noastre va putem ajuta cu:
1. Reparatie
2. Masina La Schimb*
3. Asistenta completare corecta Amiabil Online si Tiparit
4. Asiguram conditii pentru constatare daune in maxim 3 zile**
Ai daune auto Groupama? Nu Stii Cum Sa Procedezi? TE AJUTAM IMEDIAT! Conditii Constatare Daune RCA Si CASCO**
**La sediile noastre asiguram conditiile necesare pentru efectuarea constatarii daunei aferente unei polite RCA de catre reprezentantul Groupama. Conform Norma nr 20/2017 privind asigurarile auto din Romania, Articolul 18. Avizarea prejudiciilor Aliniatul (4) si (5): “(4) Asigurătorul RCA efectuează constatarea prejudiciilor în termen de 3 zile lucrătoare de la data avizării sau la o dată ulterioară convenită de către părţi.(5) Obligaţia prevăzută la alin. (4) poate fi invocată de către persoana prejudiciată numai în condiţiile în care aceasta permite accesul asigurătorului RCA la bunul avariat şi asigură condiţiile necesare în vederea efectuării constatării.“
Tractare Rapida 24/24!
500 Masini De Schimb!**
**la cerere, in functie de disponiblitate
***transport gratuit doar peste daune mai mari de 25000 RON, si doar in urma confirmării da către Top Lac a disponibilității acestui serviciu la data solicitării clientului


Alaturati-va acum celor peste 100.000 clienti multumiti de serviciile noastre beneficiind de experienta noastra in reparatii daune din 1995 precum si de:
- Reparatie rapida conform indicatiilor producatorului
- Posibilitate Preluare Incasare de la asigurator pentru politele RCA si CASCO
- Garantie 10 ani la Vopsitorie
- Potrivire culoare electronica

SI NOI PRELUAM GRIJILE TALE!

In cazul in care ai fost implicat intr-un accident rutier, este nevoie sa completezi formularul de Constatare amiabila de accident in relatia cu societatile din domeniul asigurarilor, fara a mai fi necesara intocmirea de documente de constatare de catre politie. Noi iti oferim suport si asistenta pentru intocmirea corecta a formularului de constat amiabil.

MASINA de SCHIMB*, la cerere, pentru perioada reparatiei. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
Dispunem de peste 500 MASINI LA SCHIMB, la dispozitia clientilor nostri!
*in functie de disponibilitate

Va oferim informatii cu privire la intocmirea documentelor de constatare si a eliberarii autorizatiilor de reparatie de la Politie.

La solicitarea dvs., oferim tractare NON-STOP pentru client de la locul accidentului. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
*in functie de disponibilitate

Dupa accident, NU stiti unde sa duceti masina avariata? Noi va oferim imediat parcare pazita pana la intrarea in reparatie a autovehicului.

ASIGURAM conditii necesare prevazute de lege pentru CONSTATAREA DAUNELOR AUTO efectuata de catre reprezentantii societatii de asigurare in maxim 3 zile si Stabilim Solutiile Tehnice Finale de remediere a daunei (inclusiv servicii de Reconstatare) prin demontarea elementelor avariate si va putem efectua un calcul/deviz detaliat al sumelor aferente readucerii autovehiculului la starea tehnica de dinaintea producerii accidentului in baza caruia clientul poate cere Asiguratorului valoarea ce i se cuvine in plus fata de cea rezultata din evaluarea inițiala a daunei;

Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt noi.
- peste 100 000 reparatii autoturisme.
- peste 1 mil. de ore de manopera.
- peste 100 specialisti.

Avem Specialisti daune autorizati ASF si va putem ajuta cu reevaluarea sumei ofertate de catre asiguratorul RCA ca si “regie proprie”, chiar daca acesta v-a facut deja o oferta! Daca ati incasat deja suma respectiva, pe baza evaluarii noastre puteti obtine o suma mai mare reprezentand valoarea reala care vi se cuvine ca si despagubire.

Clientul poate efectua reparatia la noi si poate ridica masina reparata fara a astepta dovada platii sumei aferente reparatiei - societatea noastra poate prelua, la cerere, incasarea acestei sume de la societatea de asigurare.