Cele mai utilizate accesorii moderne pentru masina

Tehnologiile moderne permit accesorizarea masinilor si cresterea gradului de confort al pasagerilor. Iata care sunt cele mai folosite si accesibile accesorii pentru masina.

Camerele video

Sunt instrumente tot mai cautate de conducatorii auto pentru ca permit inregistrarea tuturor evenimentelor care se petrec in trafic. Sunt ideale pentru probarea faptelor in cazul unui incident mai putin placut.

Incarcatorul pentru telefon

Incarcatoarele universale pentru telefon sunt esentiale daca petrecem mai mult timp pe drum, in special daca utilizam intens internetul. Ne salveaza de situatiile neplacute in care telefonul cedeaza din cauza bateriei consumate.

Kitul Bluetooth

Este vital pentru conducatorii auto care utilizeaza telefonul mobil in timp ce conduc. Va scapa de amenda si va ajuta sa va mentineti focusul pe condus. In plus, daca utilizati un astfel de sistem, veti putea asculta si muzica.

Suportul pentru telefon

Impiedica pierderea telefonului in masina pentru ca il veti gasi mult mai usor daca il fixati intr-un anumit loc. In plus, va ajuta sa utilizati GPS-ul din telefon si sa eficientizati durata si traseele calatoriilor.

Sistemul GPS

In cazul in care nu doriti sa folositi GPS-ul de pe telefon, puteti achizitiona un GPS special pentru masina. Va ajuta sa economisiti timp si inlatura stresul de a identifica singuri traseele cele mai bune si mai rapide.

Sistemul de masurare a presiunii din roti

Fobo Tire reprezinta un sistem de monitorizare si detectie a presiunii rotilor care se conecteaza prin Bluetooth la telefon.